Bag om

Som navnet på websitet antyder er mit navn Casper Ackermann. Jeg er bosiddende i København og driver til dagligt det digitale bureau Ackermann Kommunikation, hvor vi specialiserer os i at rådgive og hjælpe virksomheder med permission og e-mail marketing.

Virksomheden startede jeg i begyndelsen af 2016 efter at have arbejdet med digital markedsføring i det danske webhosting firma Meebox (solgt i december 2016 til Zitcom A/S).

Samtidig med mit arbejde i Meebox og efterfølgende start af virksomhed, var jeg i perioden 2013-2018 studerende på Copenhagen Business School. Først som bachelorstuderende HA(Kom.) og efterfølgende som kandidatstuderende (cand.merc.kom.). Begge uddannelser er centreret om erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation. I 2015 var jeg ligeledes studerende på Texas A&M University, placeret et par timers kørsel fra Houston, TX, i byen College Station.

I tillæg hertil er jeg meget interesseret i samfundsforhold og historie. Specielt de geopolitiske spørgsmål der opstod i perioden 1930-1991 rundt om i verden. Alt fra økonomiske forhold i Sovietunionen over tidligere nazisters flugt til Sydamerika til Rote Armee Fraktion.

De korte facts om mig:

  • Gennemført både bachelor- og kandidatgrad samtidig med opstart af virksomhed.
  • Vokset Ackermann Kommunikation helt alene fra 0 til 9 medarbejdere.
  • Taget omsætningen fra ca. 700.000 i 2016 til ca. 4.000.000 i 2018.
  • Gennemført et marathon i ca. 30 graders varme (Singapore) uden træning.
  • Gæsteforelæst på Copenhagen Business School som kun 23 årig
  • Talt til et hav af forskellige marketingkonferencer som bl.a. Ehandelsdagen, Dansk Industri Events, Email Summit og mange flere